Megint jó időszakot zártak kereskedőink

spot_img

A hónap elején nyílt meg Kereskedési Tippek szolgáltatásunk, aminek keretében az előfizetők hozzáférhettek tapasztalt kereskedőink tippjeihez és szabadon követhették azokat.

Az akkor jelentett kiugró eredményeknek megvan a folytatása:

balage kereskedőnk 20% profittal zárt április vége és május eleje között.

Az eredményt fiatban, vagyis hagyományos pénzben mértük, általában egyszerre négy nyitott pozíció mellett.

Balage összes eredményét ebben a táblázatban tudod megnézni. Az eddigi összes adatból az is kiderül, hogy a Kereskedési Tippek indulása óta 95,8%-ot profitálhattál, ha a kereskedő minden trédjét követted, vagyis gyakorlatilag megduplázhattad a pénzed vagy a bitcoinod.

Akkor sem panaszkodhatsz, ha csak május elsejétől követted a kereskedőnket: a májusi eredmények egyelőre +24%-os nyereséget mutatnak.

Az elmúlt időszak legjobb trédje a CELR-BTC volt, aminek segítségével 35%-ot vágtunk zsebre. Említést érdemel még a MATIC és a LINK, amin 20, ill. 16 százalékot nyertünk.

Ha egy átlagos összeggel, pl. 20.000 Ft-al nyitottál pozíciót a CELR-en, akkor ezzel az egyetlen ügylettel is bőven visszahoztad az előfizetés díját.

A Kereskedési Tippek szolgáltatásunk a Discord nevű népszerű csetprogramon talált magának helyet: itt nem csak folyamatos értesítéseket kaphatsz minden kereskedő trédjéről, de egy igazán aktív és segítőkész közösség is vár Rád – ez a rész pedig teljesen ingyenes és az is marad. Csatlakozz hozzánk és kapcsolódj be a beszélgetésbe.

Már fent vagy a Discord csatornánkon? Katt ide és nézd meg az ajánlatunkat. Minél több időre fizetsz elő, annál többet spórolsz!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img