Mondd el a legnagyobb hülyeséget, amit a kriptopénz piacon csináltál, és nyerj!

spot_img

Mindenki követ el hibákat az életben. Mindenki csinál hülyeségeket az életben. Mindenki csinál nagyon (nagyon) nagy hülyeségeket az életben. Azonban ahogy a régi mondás tartja: csak az hibázik, aki csinál valamit. Legalábbis ezzel szoktuk nyugtatni magunkat egy újabb tönkretett kapcsolat, vagy egy újabb elbukott, jelentős összeg után.

Különösen igaz ez egy olyan új területen, mint a kriptopénzek, hiszen újoncként belecsöppenve a bitcoin, és az egyéb coinok, tokenek tengerébe nem könnyű tisztán látnunk, nem könnyű az alját megvenni egyből, sokkal inkább a tetejét sikerül, majd hamar jön a feketeleves.

Azt is szokták mondani, hogy a hibáink által fejlődünk, sőt, egyesek egészen odáig merészkednek, hogy azt mondják: kudarc nem létezik, csak tanulás. Akárhogy is, a hibáinkra, kudarcainkra nem szívesen emlékszünk vissza. Most viszont mindannyiunk okulására, egyben pszichoterápiás céllal a Kripto Akadémia felhívást tesz közzé mindenkinek, aki kriptopénzekkel foglalkozik:

Mondd el egy komment formájában a legnagyobb hülyeséget, amit a kriptopénz piacon csináltál!

A legjobb kommentet, pontosabban a legszomorúbb történetet 1000 mikronnal jutalmazzuk! A “verseny” bírái mi leszünk, az ítélkezés, a nyertes kiválasztása szubjektív. Légy őszinte, és hiteles, mondd el részletesen, hogy pontosan mit tettél, miből vettél és mikor, miért volt ez akkora hiba pontosan. Ha esetleg eladtad az autót, hogy 19 000 dolláron vehess bitcoint, ne légy szégyellős, mondd el nekünk azt is!

Várjuk a kommenteket, hatékony lelki megtisztulást kívánunk mindenkinek!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img