Breakout news: Újabb kitörésre készül a BTC

Megosztom

Ezekben a percekben újabb kitörésre készül a BTC, a három nappal ezelőtti, sokunk számára meglepetést okozó 11.000$-os szintről mindössze 8%-os korrekció zajlott, mely után fokozatosan alkotott magasabb aljakat az árfolyam.

A 11300$-os ellenállás szint leküzdése után felfelé a következő megállót a 13000$ körül található korábbi csúcs jelenti, valamint ez az a szint is, amelyet számos elemző célárként határoz meg a június eleji, egy héten át tartó konszolidációt követő kitörés után. A 13k már csak 35% mínuszt jelent a mindenkori 20 000 dolláros csúcsról.

Előbb-utóbb le kell hűlnie egy kicsit a kedélyeknek, hiszen a piac idei alján, 3-4000 között bevásárlók 2-300% profitban járnak. A korábbi vásárlói piacok tapasztalata alapján 30-40%-os visszahúzódás is lehetséges, szemben az idén eddig látott <20%-kal.

BTCUSD heti grafikon a Coinbase adatai alapján. Forrás Tradingview rajzoló

Hallgasd meg a profi kereskedők véleményét is, olvass valós idejű kereskedési tippeket! Kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókért, tippekért, közös ötletelésért csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel