A következő csúcsig akár így is elütheted az idődet

spot_img

Bár jelenleg a hardveres tárcák használata tekinthető a kriptopénz tárolás legbiztosabb módjának, az ezekhez való hozzáférést jelentő seed kulcsok megfelelő védelméről továbbra is nekünk kell gondoskodnunk. Ennek elmulasztása súlyos következményekkel járhat.

A tulajdonos hibája miatt loptak el 30 BTC-t egy Ledgerről. >>

Bár ma már kismillió módon titkosíthatjuk az elektronikus módon tárolt jelszavainkat, ha mégis a régimódi, offline megoldásokat részesítenénk előnyben, sokat segíthetnek azok az egyszerű betűfémek, amiket például az Amazonról vagy az eBay-ről akár már pár ezer forint ellenében is beszerezhetünk.

Ha sikerül szert tennünk egy ilyen készletre, már csak egy ellenálló fémdarabra és néhány egyszerű szerszámra lesz szükségünk ahhoz, hogy elkészíthessük álmaink privátkulcstartóját.

A bélyegzők használata nem igényel semmilyen szakértelmet…

… de azért ne lepődjünk meg azon, ha a látszólag tökéletesen beállított karakterek csak azért sem lesznek hajlandóak szépen, egyvonalban felsorakozni.

Ne adjuk fel, gyakoroljunk tovább.

Ha elkészült a teszt példányunk, érdemes ellenőrizni, hogy a fémdarab amire életünk megtakarításait fogjuk rábízni, valóban bírja-e a gyűrődést. Ehhez például a vacsoránk elkészülte után, a házi gettó grillezőnket is igénybe vehetjük.

Ha a tűz és az izzó parázs sem tett jelentős kárt benne, akkor jöhet a második teszt.

Az Iparkamara valószínűleg ezek után sem fog minket kitüntetésben részesíteni…

…de ha ügyesek vagyunk, akkor bizonyos szögből és fényviszonyok között fotózva azért kicsit már büszkék lehetünk a végeredményre.

Ezek után pedig már nem lesz más dolgunk, mint a végső változat elkészítése.

A privátkulcs pecsételés mértékkel végezve könnyed és kellemes kikapcsolódást nyújt, de egyes személységtipusoknál könnyen függőséget okozhat. Éppen ezért legyünk nagyon óvatosak és véletlenül se kezdjük el mindenhová magunkkal hordani a nyomdakészletünket. Aki nem tud ellenállni a csábításnak, könnyen túlzásokba eshet.

Ha forintért szeretnél bitcoint vásárolni, látogass el a Coinmixed oldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img