Binance újdonságok: stop-loss és take profit szintek, 20x tőkeáttét, bankkártyás vásárlást támogató wallet

spot_img

Sokak trader álma fog valóra válni, amikor a Binance végre élesíteni fogja az egyidejű stop-loss és take profit megbízások kiadására alkalmas OCO funkciót. Az OCO a ‘One Cancels the Other Order’ kifejezés rövidítése (magyarul: az egyik megbízás teljesülése hatályon kívül helyezi a másikat) és várhatóan napokon belül elérhetővé fog válni mindenki számára.

“Az OCO tesztelése a végső stádiumban jár. Már nagyon várjuk, hogy végre elérhetővé tegyük számotokra.”

És bár ennek kapcsán konkrét dátum nem hangzott el, a bevezetés azért lehet már nagyon közel, mert a tőzsde igazgatója néhány órája egy konferencián jelentette be, hogy július 11-e körül válhat elérhetővé el a shortolásra és kétszeres tőkeáttételre is lehetőséget adó ‘margin’ kereskedési funkció, ami az OCO nélkül teljesen használhatatlan lenne. Ugyanitt az is elhangzott, hogy nemsokára egy húszoros tökeáttételt lehetővé tevő, határidős kereskedés platform indulására is számíthatunk.

A határidős platform teszt verziója

Ezzel a lépéssel a Binance alighanem a határidős piacot uraló és az év első hat hónapjában 1000 milliárd dollárnál is nagyobb BTC kereskedési forgalmat bonyolító Bitmex nyomdokaiba kíván lépni.

Végül, de nem utolsó sorban ugyancsak említésre méltó, hogy a Binance által támogatott hivatalos tárcában, a Trust Walletben megjelent a bankkártyás vásárlási lehetőség is, ahol 3.5%-os jutalék levonása mellett vásárolhatunk bitcoint, litecoint, ethereumot, bitcoin cash-t, xrp-t és binance coint. Ehhez a megfelelő kriptó kiválasztása után, a felső sorban lévő Buy feliratra kell ráböknünk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img