Crypto.com (MCO): napokon belül az Egyesült Államokban is indul a VISA kártyás fizetéseket támogató szolgáltatás

spot_img

A Crypto.com (korábbi nevén Monaco) egy olyan mobiltárca alkalmazás, ami a hozzá igényelhető VISA kártyával, több mint 30 féle kripto- és 7 fiat pénz elköltését teszi lehetővé.

Tavaly ősszel már beszámoltunk arról, hogy egy new yorki bankkal kötött megállapodásuknak köszönhetően, az eddig csak Szingapúrban elérhető szolgáltató hamarosan az Egyesült Államokban is megvetheti a lábát. A várakozásnak végül a tegnapi nap folyamán közzétett bejelentés vetett véget.

A Crypto.com által kibocsátott kártyák július 14-től, az ország 37 tagállamában válnak majd elérhetővé és használhatóvá.

A Crypto.com korábbi beszámolói szerint, eddig már több mint 100 000-en végezték el a kártyájuk igényléséhez szükséges előregisztrációt és bár a mostani bejegyzésükben erre nem tértek ki, ütemtervük alapján az egyesült államokbeli indulást hamarosan az európai piacra történő belépés követheti.

Az alkalmazásban az elmúlt hetekben egyébként tizennéggyel bővült a támogatott kriptopénzek száma és újabb eszközöket vettek fel a 0-3 hónapos lekötéssel, akár 8%-os kamatot ígérő Crypto Earn programjukba is.

Az app és a kártya használata során különböző előnyökre, például a vásárlások után járó visszatérítésre jogosító Crypto.com (MCO) tokenek a nagyobb nemzetközi váltók mellett, akár forint ellenében is megvásárolhatóak a MrCoin.eu oldalán.


Fizetés a Crypto.com alkalmazás segítségével

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img