500 dolcsit estünk 15 perc alatt, nincs ok a pánikra

spot_img

Egy elég masszív piros gyertya jelent meg a BTCUSD 15 perces grafikonján az elmúlt órában. Az eladási hullám 4886 BTC-s kereskedési volument produkált a 15 perces periódusban, vagyis kb 60 millió dollár értékben adtak el BTC-t. Az árfolyam $12 640-ről leesett $12 070 köré, a különbség 570 dollár.

Az esés után a piac kihasználta a lehetőséget és még nagyobb volumennel tornázta fel $12 200 körüli szintre az árfolyamot. Ha sikerül megkapaszkodni ezen a szinten, akkor hamarosan a $12 600-$12 800-as előző héten látott csúcs tesztelése kezdődik majd.

 

 

Az elmúlt napokban a kereskedők hangulata nem volt túl pozitív, sokan egy $8000-ig tartó korrekciót vártak. Erre rátett Peter Brandt befolyásos kereskedő spekulációja, aki felvetette, hogy a mostani parabolikus emelkedő trend törése esetén az elmúlt 7 hónap emelkedéséből 80% mínuszban is kijöhet a BTC. Alternatívaként, egy új, lapítottabb parabola formálódását vetítette előre. Néhány napos gyertyának még le kell záródnia ahhoz, hogy meg tudjuk ítélni a dolog helyességét.

Discord csoportunkban Balage kereskedőnk sikeresen használta ki a mostani hirtelen esést, hogy egy kicsivel növelje BTC stackjét. Többi kereskedőnk is tartja BTC pozícióját, további emelkedésre számítva.

A bitcoin dominancia 66%-os, kereskedőink is nagyrészt kihátráltak az altcoinokból. Amíg a Bitcoin bikapiac tart, azok továbbra is lassan véreznek, vagy jobb esetben oldalaznak. A top tizes altcoinok között az elmúlt napon a BSV ment a legnagyobbat, de ez is mindössze egy 2,2%-os emelkedésre volt elég. A TRX 1,9%-ot növekedett, de volt honnan visszajönnie, a Kínából érkező hírek ugyanis megérződtek a TRON árfolyamán is. A top tíz legnagyobb vesztese a Binance Coin, ami 2,6%-os esett az elmúlt 24 órában. A jó hír, hogy a BTC zuhanása legalább egy új altcoin időszakokot (alt season-t) indíthat el, de várjuk ki a végét.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img