Csendben lekapcsolta a Bundle-t a Coinbase

Megosztom

„A Coinbase Bundle termék elavulttá vált” – derült ki a gyakran ismételt kérdések részből a Coinbase oldalán. A Bundle egy megvehető, több kriptopénzt tartalmazó csomag volt, amit a Coinbase az újonc vásárlók számára alkotott meg.

A Bundle-t 2018 szeptemberében indították, amikor 25 dollárból már bárki vásárolhatott a kriptopénz kosárból. Az induláskor öt kripto volt benne: BTC, BCH, ETH, ETC, LTC, de később bevezettek más csomagokat is.

Az elavultságot valószínűleg az altcoinok általános helyzete hozta: ahogy a múltkor is írtunk róla, a legtöbb alt még mindig 90%-os mínuszban van. így a marketing célú eredménymutató, amivel a Bundle-ket reklámozták „Ennyit nyertél volna, ha 3 hónappal ezelőtt vásárolsz” szöveggel sem mutatott túl jól az utóbbi időben. Ezeket már régebben leszedték.

Akik vásároltak Bundle-t, azoknál az egyes kriptopénzek bekerültek a megfelelő tárcákba.

Kereskedőink a Bitcoin dominanciájának csökkenésével együtt várják az altcoinok emelkedését. Ha most szeretnél altcoinba fektetni, mi a Mr. Coin -t ajánljuk, ahol 420 kriptopénz közül választhasz.

Érdekes, hogy a Coinbase Bundle egy olyan, átlagos felhasználókat, kisbefektetőket célzó projekt volt, ami a bevezetés előtt hetekkel korábban egyfajta indexkövető alapot váltott fel. Az a gazdag ügyfelek számára készült, de érdeklődés hiányában kénytelenek voltak megszüntetni a terméket. A sajtóval azt közölték, hogy a most megszüntetett, de akkor frissen piacra dobott új, Coinbase Bundle-re szeretnének fókuszálni.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel