KuCoin: 35-50%-os visszatérítést ígér a héten induló KCS staking program

spot_img

Tegnap jelentette be a KuCoin az augusztus 1-től induló staking programját, melynek keretében a tokenek meghatározott ideig tartó zárolásáért cserébe, évente akár 50%-nak megfelelő visszatérítést ígérnek a KCS hodlerek számára.

program kiírása alapján, augusztus 1-31. között lesz majd lehetőség a KCS tokenek zárolására, ami egy meghatározott wallet címre való átutalást fog jelenteni. A zárolás időtartama 90 nap lesz, a minimum zárolható mennyiség pedig egy személy számára 200 KCS (jelenleg ~300USD), a maximuma pedig 10 000 KCS. A teljes platformon egyetlen nap alatt összesen 500 000 KCS zárolására lesz mód, ha pedig az összes zárolt KCS mennyisége eléri az 5 000 000 tokent, több felhasználó már nem vehet rész ebben a promócióban.

Minél hamarabb köti le valaki a tokenjeit, annál nagyobb visszatérítésre tehet majd szert, amit a 90. napon fognak kifizetni a tulajdonosoknak. A kamatok mértéke 35-50% között váltakozhat (éves szintre vetíteve).

Bejelentették a KCS Burn program indulását is, melynek során a KuCoin pontosan annyi tokent fog minden negyedévben megsemmisíteni, ahány tokent a felhasználók is lekötnek majd a kamatozó staking program keretében. Ezt a rendszert várhatóan 2019 decemberében fogják elindítani.

Végül, de nem utolsó sorban a tőzsde egy token visszavásárlási programot is meghirdetett, amivel szintén a tokenjeiket zároló felhasználóknak szeretnének kedvezni. Ha a zárolás ideje alatt, a KCS tokenek árfolyama nagyon bezuhanna, a tőzsde hajlandó lesz azt a zárolás napjának árfolyamán (mínusz 10%) visszavásárolni.

Például: ha valaki zárolja a tokenjeit $1-os árfolyam mellett és ha a 90. nap után, a KCS valamiért már csak $0.5-t ér, akkor a tőzsde $0.9-ért hajlandó lesz visszavásárolni tőle a tokeneket.

Ti megpróbáltok majd bekerülni a KuCoin augusztusi stakelői közé?

A KCS tokenek forint ellenében, a MrCoin kínálatában is megvásárolhatóak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img