Ethereum Classic Labs accelerátor program ETC projekteknek

spot_img

A piaci oldalazás és az altok általános kivérzése közben azért szerencsére az életképesebb projekteknél a háttérben pörög az élet. Az Ethereum Classic a blogján jelentette be, hogy indul az ökoszisztéma fejlesztését, valamint a piacon is életképes cégek és közösségek oktatását, anyagi és szakmai támogatását célzó Ethereum Classic Labs Accelerate programjuk. A program három szakaszban fut, ezek közül az elsőn résztvevő 11 céget 2019 első negyedévében választották ki, és azóta értek is el szép eredményeket.

Nézzünk néhányat közülük:

  • Button Wallet – Mostanra 118 országból 80 000 felhasználóval rendelkezik a Telegram üzenetküldőből elérhető kriptopénz tárca, mellyel kereskedni is lehet.
  • EtherNode – Egy EnKeep nevű hardverrel és egy ENOS nyúlt operációs rendszerrel egyszerűvé teszik a felhasználók számára az Ethereum Classic csomópontok biztonságos felállítását és kezelését.
  • Cryzen – Automatizált kereskedésre szakosodott kereskedő platform, ahol a felhasználók automatizált stratégiákat építhetnek, tesztelhetnek és futtathatnak. Befektetést kaptak, vannak fizetős és céges felhasználóik.
  • Monetizr – Játékfejlesztőknek szánt megoldás a felhasználók (játékosok) jutalmazását teszi lehetővé fizikai, de személyre vagy játékra szabott ajándéktárgyakkal. Friss Angry Birds partnerkapcsolattal a zsebükben még sokra is vihetik, mivel a fejlesztőknek érdeke a játékosaik hosszú távú megtartása, a Monetizr pedig egy látszólag működő eszközt biztosít ehhez.

Résztvevők az anyagi és szakmai támogatás mellett irodát, előadói tréninget, üzleti és jogi képzést is kaptak, összességében egy komplett csomagot raktak alájuk azért, mert az Ethereum Classicot választották a termékük alapjául.

A második szakasz szeptembertől indul, három hónapig tart és meghatározott ütemterv szerint halad majd. A fent már bemutatott előnyök mellett a következő adag csapat már törvényi szabályozással és közösségfejlesztéssel kapcsolatos fejtágítást is kap majd. Több infó és jelentkezés az ETC Labs oldalán.

Az Ethereum Classic-ot a 2016-os DAO hack után végrehajtott hard fork ellenzői hozták létre, értékajánlatában hasonló a nagy testvér Ethereumhoz. A témáról bővebben korábbi bejegyzésünkben olvashatsz:

Ethereum-történelem: A híres-nevezetes DAO hack

Az ETC árfolyama a kapitalizációs lista élén található altokhoz hasonló pályát futott be az elmúlt fél évben. 2018 végére 50$-ról 3 dollár környékére csökkent az árfolyam, a fordulat a bitcoin aljának elérésével egyszerre történt. A lokális csúcsot közel 300% pluszban érte el júniusban. A napokban 6 dolláros árfolyam körül adják-veszik, de ahogy korábban, úgy most is az általános piaci hangulat fogja befolyásolni sorsát.

Felfelé a 200 napos mozgóátlag magabiztos áttörése után következhet további emelkedés.

ETCUSD napos grafikon a Binance adatai alapján, Forrás: Tradingview

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img