Telekom xRide: a blokklánc alapú közösségi közlekedés

Megosztom

A Deutsche Telekom kutatás-fejlesztéssel foglalkozó szárnya szeptember 11-én fogja bemutatni azt a koncepciótervet, amelyben a blokklánc technológia által nyújtott előnyöket, a közösségi közlekedés területén próbálnák meg alkalmazni.

A többek között az IOTA, az Ethereum és a Fetch.AI megoldásait ötvöző xRide egyszerűbb, kényelmesebb és biztonságosabb módon teheti lehetővé, az egyre elterjedtebb járműmegosztó szolgáltatások használatát.

A Telekom bemutató filmje szerint, az alkalmazás használatával nem lesz többé szükségünk arra, hogy a különböző szolgáltatóknál milliónyi személyes adatot adjunk ki magunkról (pl.: név, születésnap, jogosítvány, email, lakcím, bankkártya információk, hírlevél feliratkozás és reklámok, stb.), miközben az  xRide által támogatott blokklánc alapú mikrotranzakciós eljárásokkal sokkal olcsóbban is igénybe vehetjük majd ezeket.

Az xRide-ot bemutató brossúrát itt érhetitek el, a Telekom által is kiemelt IOTA-t és Ethereumot pedig forint ellenében a MrCoin.eu oldalán is megvásárolhatjátok.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel