Kriptopénz tetoválást keresünk

spot_img

Régi szokás, hogy ha közel érzünk valakit, vagy valamit a szívünkhöz, akkor akár arra is hajlandóak vagyunk, hogy a bőrünkön viseljünk valamit, ami életünk végéig emlékeztet szeretetünk tárgyára, személyére. Édesanyák, tönkrement szerelmek, kutyák, macskák, egyebek neveit varratjuk magunkra, pénztárcánk, és igényességünk függvényében különböző minőségekben.

Úgy tűnik még a kriptopénzek is helyet kaphatnak egyesek testén, legalábbis sokan tetováltatják magukra kedvenc coinjaik, tokenjeik logóját, számos példát találni egy egyszerű Google keresés során is.

Arra vagyunk kíváncsiak, hogy itthon is vannak-e olyanok, akik kriptopénz témájú tetoválással rendelkeznek, ha magadra ismersz, arra kérünk, hogy egy fotót, és a tetoválás rövid történetét, a motivációidat küldd el az info@kriptoakademia.com címre. Tárgymező: tetoválás.

A beérkező fotókat név nélkül közzétesszük egy önálló anyagban, feltéve, hogy nullától különböző számú levelet kapunk. Addig is nézzük meg, hogy miket töltött fel a témában az internetek népe!

Ívesen halad a BTC.

A weak hands legjobb ellenszere?

Ha azt gondoltad, hogy pont McAfee-nak nincs kripto témájú tetoválása, akkor tévedtél.

Arcra fizetnek.

Kanada és walesi sárkányok a blokkláncon / Mister Chris @misterchristattoo /

Néha valóban kemény az élet a bitcoinnal.

Közös érdeklődés…

Legalább ő élvezi.

Várjuk a fotókat, köszönjük, ha megosztod velünk tetoválásod, és a történetét!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img