Jóindulatú hekker törte fel a Binance Twitterét

spot_img

A Binance európai piacokat kiszolgáló váltójának, a Binance Jersey-nek a Twitter fiókját feltörte egy ismeretlen. Hamar kiderült, hogy egy kiberbiztonsági szakértőről volt szó, aki valószínűleg CZ-hez és egy állásajánlathoz szeretett volna ezzel a módszerrel közelebb kerülni.

A Binance Jersey Twitter fiókjára a következőket írta ki:

“Sikeresen átvettem az irányítást a Binance hivatalos fiókja felett, amivel nagyon könnyen  milliókat ránthattam volna be egy átverésbe. Annak ellenére, hogy eléggé pénzszűkében vagyok, úgy döntöttem nem teszek ilyet.”

A jóindulatú hekker meghagyta CZ-nek az elérhetőségét is.

Másnak a Binance Jersey Twitter accountján beszámoltak az esetről és megírták, hogy a hekker nyitott volt az együttműködésben és ezáltal jutalomban fog részesülni.

A Binance Bug Bounty keretében egy hasonló hekker 100 000 dollárig tartó jutalmat is kaphat – a feltárt biztonsági hiányosság súlyosságának függvényében.

Legyél óvatos a Twitteren! Az átverések még most is elterjedtek. Hivatalos profiloknak álcázott csalók, általában valamilyen nyereményjátéknak tűnő átverés keretében gyakran szólítják fel az embereket, hogy küldjenek egy címre x darab coint, hogy visszakapjanak y darab coint. Ezek mindegyike átverés!

Biztonságos kriptopénz vásárláshoz a Mr.Coin -t ajánljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img