Binance OCO: elérhető az egyidejű take profit és stop-loss

spot_img

A Binance néhány perccel ezelőtt élesítette az új OCO megrendelés típust. A három betű a One-Cancels-the-Other (az egyik érvényteleníti a másikat) kifejezés rövidítése és lehetővé teszi, hogy egyszerre állíthassuk be egy ügylet stop-loss és take profit szintjeit.

Az OCO-t az alábbi helyen érheted el:

A felület amit látni fogsz:

A sorok jelentése:
Limit

Price: itt fogsz elhelyezni egy limites megbízást. Ez fog bekerülni az order book-ba.

Stop-Limit

Stop: az az ár, ahol a stop-limited élesedik. Amíg ezt az árfolyamot nem éri el az adott coin, addig a megbízás nem jelenik meg az order book-ban. Ha eléri, akkor bekerül.

Limit: ezen az áron fog bekerülni a megbízásod az order bookba, ha a coin eléri a Stop sorban beírt árfolyamot.

Amount: hány darab coinnal hajtsuk végre az ügyletet

Total: az ügylet teljes értéke

Példa az OCO használatára (eladás):

5 BNB-t vásároltunk magunknak 0.0026837 BTC-s árfolyamon. Úgy gondoljuk, hogy a BNB ára emelkedni fog, de ha elérjük a 0.003 BTC-s árfolyam szintet, akkor levesszük a profitunkat az asztalról.

A Sell (eladási) oldalon, a Limit Price-hoz ezért beírjuk, hogy 0.0030 BTC. Ha az árfolyam eléri ezt a szintet, akkor a BNB-nk eladásra kerül.

Hogy megvédjük magunkat egy nagyobb veszteségtől (ha a BNB ára mégis zuhanni kezdene), beállítunk egy stop-loss eladás megbízást is.

A Stop-Limit / Stop sorába 0.0024950-et írva ez lesz az az árfolyam, amikor a stoppunk élesedik és bekerül a megrendelőkönyvbe. Ez nem az az árfolyam, ahol eladjuk a BNB-inket. Ez csak az ügyletet aktiváló árfolyamszint. Amíg ezt nem éri el a BNB, a megbízásunk “láthatatlan marad”.

A Stop-Limit / Limit sorába beírt 0.0024900 árfolyam lesz az a szint, ahol a tényleges eladás meg fog történni és ahol az Amount sorba beírt 5 BNB-t eladjuk és amiért a Total sorban látható összeget jóvá fogják írni a számlánkon.

Hogy érthetőbb legyen a folyamat, Balage hamarosan egy videós útmutatót is készít majd nektek a Binance OCO használatáról.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img