Mától BAT, Waves a Kraken kínálatában

spot_img

Az amerikai Kraken kriptopénztőzsde a mai naptól elérhetővé tette a Basic Attention Token (BAT), és a Waves (Waves) kriptopénzeket, tegnap jelentették be, hogy az érdeklődőknek rendelkezésre áll a deposit, withdraw, és természtesen a kereskedés lehetősége is, mára már ez meg is valósult.

EUR, USD ellenében vásárolhatunk, illetve Waves-BTC, Waves-ETH, és BAT-BTC, BAT-ETH párokkal kereskedhetünk, a Kraken közleménye szerint az első kereskedések még lassúak lehetnek, hiszen sell-order-ek feállítása nem lehetséges az első deposit-ok megjelenése nélkül.

A BAT-ról mi is sokszor beszámoltunk már, az egyre népszerűbb Brave böngésző saját tokenje, egy blokklánc alapú, decentralizált eszközről van szó. A token célja a tartalomgyártók jutalmazása, emllett a hirdetéseket is elkerülhetjük segítségével.

Jelenleg 0,185 USD a BAT árfolyama, a CoinMarketCap szerint 233 millió dollár tőkeértékkel bír.

A Kraken listázás azért izgalmas a BAT életében, mert egy nagy felhasználói bázissal rendelkező, 2011-ben indult kriptopénztőzsdéről van szó, mely jelenleg vezet a kereskedés mennyiségében, így előreláthatólag növekedést fog előidézni a listázás az árfolyamban.

Kereskedés száma, és a “hype”, vagyis a marketing mennyisége egy-egy kriptopénztőzsde életében.

A Waves jelenleg a 47. legnagyobb kriptopénz, a pillanatnyi árfolyama 1,22 USD, 121,8 millió dollár a tőkeértéke. Saját, és – az ígéretek szerint – kimagaslóan gyors blokklánccal rendelkezik, célja, hogy a platformon saját tokeneket hozhassanak létre az érdeklődők.

Ugyanúgy, ahogy a BAT esetében, a WAVES árfolyamában is emelkedést hozhat a Kraken listázás, annak pontos mértékét azonban nehéz meghatározni.

 

Fontos adalék, hogy a kereskedés mennyiségében jól lehet vezet a Kraken, a napi kereskedési volumenben azonban messze elmarad egyes versenytársaktól.

 

A Kraken napi kereskedési volumene 190 millió dollár körül van, míg a Bithumb azonos értéke bő 1,3 milliárd dollár, az OEX-és 1,1 milliárd dollár, a Binance-é pedig 970 millió.

 

Ennek fényében a Kraken listázás kapcsán legfeljebb mérsékelt árfolyamnövekedésre számíthatunk mindkét kriptopénz árfolyamában.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img