BTC: 700 dollárt esett, medvés a helyzet

Megosztom

Tegnap és az éjszaka alatt is zuhant egy nagyot a Bitcoin. 10280 dollárról 9555 -re esett a BTC/USD, vagyis több mint 700 dollárnyi esést produkált a legnagyobb kriptopénz.

Két nap van még a hetes gyertya zárásáig és a hetes grafikonon a nyáron kirajzolódó dupla csúcs után most újra a nyakvonalnál jár az árfolyam. A duplacsúcsok jellemzően egy bull market végén, a trend megfordulását jelzik, vagyis esetünkben egy új medvepiacot.

Ne temessük még a dolgot, a hét végéig van még jópár napunk. Bár a napos gyertya letört a trendvonalon (kékkel), ha a mai napon mégis sikerülne az felett vagy azon zárni, akkor a napokban még jó eséllyel tesztelnénk a 10000 – 10350 közti területet. Ahogy múlnak az órák, erre egyre kevesebb esélyt látok, a cikk megírása és a publikálása között is folyamatosan esett az árfolyam és már az említett nyakvonal alatt jár.

Forint eladáshoz és vetélhez is a Mr.Coin-t ajálnjuk.

Ha a napos gyertya a vonal alatt zárna, esélyesebb, hogy a hetet 9500 körül vagy alatt fejezzük be. Mivel a hónapot is zárunk, a középtávú szcenárió eléggé medvésnek néz ki. A következő nagyobb támasz szint 8200 körül, a közelgő esés után ez a szint lesz érdekes számunkra.

 

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel