Egy bitcoin csalás szervezőjét verhették halálra Indiában

Megosztom

Az India déli részén található Kerala államban (borítóképünkön) verték halálra azt az embert, akitől állítása szerint ~60 millió dollárnyi bitcoint loptak el.

A 35 éves Abdul Shakoor bitcoinba történő befektetés ígéretével csalhatott ki pénzt több térségbeli város lakójától, ám a megvásárolt kriptopénzről később azt állította, hogy azt ellopták a tárcájából. Történetét a vásárlásban segédkező kollégái sem hitték el, akik közül a múlt héten végül többen is felkeresték őt azt követelve, hogy adja át nekik a bitcoin tárcájához való hozzáférést biztosító jelszavakat. Miután ezt megtagadta, a rendőrségi jelentés szerint üzlettársai brutálisan megverték és megkínozták őt.

Shakoor a bántalmazás során elveszítette az eszméletét, támadói pedig attól való félelmükben, hogy emiatt talán már sohasem tudnak majd hozzáférni a tárca tartalmához, végül elvitték őt egy kórházba, ám ott már csak a halálát tudták megállapítani. Az elkövetők erre visszatuszkolták Shakoor holttestét a kocsijukba és átvitték egy jobban felszerelt intézménybe is, de már ott sem tudtak rajta segíteni, amire ők is pánikba estek és saját járművüket a sürgősségi osztály bejárata előtt hagyva elmenekültek. A helyi rendőrség péntekig 5 embert tartóztatott le, akiket Shakoor meggyilkolásával gyanúsítanak.

Kriptopénz voucherek? Ugyan már!

Amint arról néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk, sajnos hazánkban is sokasodnak a kriptopénzekkel kapcsolatos visszaélések. Ha biztosra akarsz menni, soha ne bízz meg senkiben és a vásárlást követően értékeidet azonnal utald át egy saját magad által felügyelt tárcába. Erre többek között a MrCoin is lehetőséget biztosít.

MrCoin

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel