Rapcsatában találkozott Satoshi a bankvilággal

Megosztom

Akik előszerette böngészik a YouTube könnyedebb tartalmait, azok könnyen lehet, hogy találkoztak már az Epic Rap Battles of History névre hallgató csatornával. A modell roppant egyszerű, és zseniális egyszerre: a közel, vagy régmúlt történelmi alakjai csapnak össze egy rapcsatában, mindkét fél egy-egy megjegyzéssel szúrhat oda a másiknak rappelve, majd jön a válaszütés.

Találkozott már Steve Jobs, és Bill Gates, Albert Einstein, és Stephen Hawking, de összemérte erejét Hannibal Lecter, és Hasfelmetsző Jack is, Darth Vader, és Adolf Hitler találkozása is emlékezetes. Roppant szórakozató, elmés, és a maga módján néha még felületes történelemleckének is alkalmas tartalmakról van szó, amiket két barát alkot hosszú évek óta, meglehetősen profi minőségben.

Steve Jobs, és Bill Gates acsarkodása, érdemes megnézni.

Mindezek alapján nem nehéz kitalálni: Satoshi is megmérkőzött, méghozzá George Washington elsőszámú pénzügyi tanácsadójával, a XVIII. század ismert bankárával, Alexander Hamiltonnal. Ez a csata nem az Epic Rap Battles csatornáján jelenet meg, hanem egyfajta vendégszereplésként a Rhyme Combinator-nál. Kár lenne tagadni: nem ez az eddigi legjobb munkájuk, ráadásul a párosnak csak az egyik tagja vesz részt, Satoshit egy másik jútúber játsza el.

Ennek ellenére egy megtekintést mindenképp megér, már csak azért is, mert feltűnik Charles Lee Litecoin vezér is, a csatának pedig vannak szellemes, és humoros pontjai.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel