$20-os bónusz a Binance Futures-től

spot_img

Ma hajnalban indult el az a promóció, amiben a Binance Futures számláikat aktiváló felhasználók $20-os jutalomra tehetnek szert.

A pénzt két részletben lehet megszerezni. Az első $10-os részletért legalább 10 USDT-t, a második $10-os részletért pedig legalább 500 USDT-t kell átküldenünk a Binance tőzsdei számlánkról a Binance Futures számlánkra, amit egyetlen gomb megnyomásával tehetünk meg.

A jutalomhoz először is be kell lépnünk a Binance oldalára és ki kell választanunk a Futures menüpontot.

A lenti képemen már nem fog látszódni, de ha korában még nem használtátok a határidős platformot, akkor a jobb alsó sarokban ezután egy zöld feliratot fogtok látni (a piros keret helyén) azzal az angol felirattal, hogy “Aktiválom a Futures számlámat”. Erre klikkeljetek rá. Ha ez sikerült, akkor a kép meg fog változni és a Long/Short pozíciók megtételére lehetőséget adó ablak fog helyette megjelenni.

Ennek az ablaknak a jobb felső sarkában láthatjátok majd a Transfer menüpontot (piros nyíl). Ezt kiválasztva egy kis ablak fog felbukkanni és ide kell beírnotok, hogy 10, vagy 500 USDT-t szeretnétek átutalni a Binance fiókotokból a Futures fiókotokba. Ha ezt megtettétek, a bónusz azonnal meg fog jelenni a  számlátokon.

A lehetőséggel csak addig lehet élni, amíg el nem fogy a promócióra elkülönített $200 000-os keret, tehát aki nem akar lemaradni erről, annak érdemes igyekeznie. A bónuszt kizárólag a Futures felületén lehet felhasználni, tehát azt nem fogjátok tudni visszautalni a sima Binance számlátokra egészen addig, amíg 10 BTC forgalmat le nem bonyolítottatok a Futures platformon, ami ugyan nem éppen kis mennyiség, de aki szeret kereskedni és egyébként is kipróbálná a Binance határidős felületét, annak jól jöhet ez a kis ajándék.

(A jogosultság megszerzéséhez szükséges 10/500 USDT-t természetesen bármikor visszaküldhetitek a Binance-re. Ezt szintén a Transfer fül alatt tehetitek meg és az oda-vissza nyilakkal állíthatjátok be, hogy honnan hová szeretnétek utalni a pénzt.)

20X: elindult a Binance Futures

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img