A bitcoin bekerült a világ top-30 pénzügyi eszköze közé

Megosztom

A Blocktown Capital tett közzé egy grafikont, melyen a világ top-30 pénzügyi eszköze látható, köztük az arany, az USA dollár, számos egyéb meghatározó gazdaság valutája, köztük természetesen az euró, az Angol font is megtalálható.

Sietve hozzá kell tennünk, hogy a legismertebb kriptopénz olyan versenyzők között kapott helyett, mint a Kolumbiai peso (29.), és a Cseh korona (27.)

Az nem teljesen világos, hogy miért kapott helyet az amúgy csak és kizárólag nemzeti valutákat felsoroló listán az arany, hiszen a tőkeérték – market cap – alapján számos más eszközt is fel lehetett volna sorolni, más nemesfémeket, egyebeket.

Ennek ellenére izgalmas látni, hogy a jelenleg 183 milliárd dolláros tőkeértékkel rendelkező BTC hogyan viszonyul ezekhez az eszközökhöz, arról nem is beszélve, hogy vizuális, tehát könnyen emészthető megjelenítésről van szó.

Azért is hasznos az összefoglaló, mert azt is megtudhattuk, hogy a bitcoin (183 milliárd USD), és az arany (7500 USD) között mintegy negyvenszeres különbség van jelenleg, egészen pontosan: 40,983.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel