Hamarosan XRP-t is használhatunk a BitPay szolgáltatásában

Megosztom

A népszerű fizetési szolgáltató, a kriptopénz elfogadást – lényegesen – egyszerűsítő BitPay felveszi “kínálatába” az XRP-t, még az idei év folyamán. A Ripple Xpring névre keresztelt, befektetésekkel foglalkozó szervezetével köttetett a megállapodás, miután lezárult az integráció, a BitPay-t használó kereskedők már elfogadhatják vásárolóiktól a harmadik legnagyobb market cap-el rendelkező kriptopénzt.

Sean Rolland, a BitPay termékmenedzsere szerint az XRP gyors, skálázható, és költséghatékony, éppen ezért remek eszköz a partnereik, és az ügyfelek számára.

A tegnap megjelent sajtóközlemény szerint a 2011-ben indult Bitpay a nemzetközi fizetési megoldásokra fókuszál, digitális eszközök “dollárra váltása” a céljük, észak- és dél-ameriklában is rendelkeznek irodákkal, valamint jelen vannak Európában, mintegy hetven millió dollárnyi befektetésben részesültek ezidáig. Évi egymilliárd dollár forgalmat bonyolítanak, bő 200 országban vannak jelen.

A hír megjelenése után az XRP árfolyama minimálisan ugyan, de növekedett, jelenleg 0,25 USD áron kereskednek vele, a hetes grafikonon 2,33%-os növekedést mutat.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel