Altok: csúcs közelében a LINK, éledezik a BNB?

spot_img

Chainlink – BTC

Szeptember közepe óta tart a LINK emelkedése, amiben BTC ellenében +102%-ot ment a LINK, dollár ellenében pedig 50%-ot.

Elég sok pozitív hírt kaptunk a Chainlink potenciáljáról, felhasználási módjairól és partnereiről az utóbbi időben. Tegnap pedig egy újabb, jelentős bejelentéssel erősödött a LINK fundamentuma: Eugene Yarmosh, aki az Intel-nél tölt be Systems Architect pozíciót, egy közös blogposztban elemezte a Chainlink és a Trusted Computation Framework együttműködését.

A TCF – ahol Yarmosh technikai igazgató szerepet tölt be, a blokkláncok skálázását és adatvédelmét szeretné megoldani úgy, ahogy mások eddig nem tudták: a hálózati ellenállás és a hitelesség csökkentése nélkül. Tenné ezt azzal, hogy a magas számítási kapacitást igénylő műveleteket a láncon kívül végezteti egy saját fejlesztésű megbízható framework-ben.

A két csapat (Chainlink és TCF) azért működik együtt, hogy az Chainlink orákulumaival megoldják a kétirányú csatlakozás, az on-chain és off-chain környezetekből származó adatcserék problémáit, elsősorban az üzleti felhasználásra fókuszálva. A bejegyzés három meggyőző példát is említ (a globális kereskedelemből, a biztosítási szektorból és a pénzügyi szektorból), ahol a megoldásuk pénzt, időt és energiát spórolna, miközben megszilárdítaná az egyes szereplők hitelességét.

Tovább a LINK/BTC párra a Binance-en >>

Ha folytatódnak az ilyen fajta bejelentések, a LINK újabb csúcs elé nézhet. Az eddig csúcs 39 500 sats volt, most pedig 31 200-on áll.

BNB – BTC

Új csúcsokat valószínűleg egy darabig nem fogunk látni a Binance natív tokenjétől, de a pozitív hírek hatására most talán elrugaszkodhat a támaszzónától és megtörhet a június óta tartó alacsonyabb aljak trend.

Egy fontos fundamentális tényező miatt növekedhet most a BNB értéke. A Binance Futures sikere kirobbanó volt és nem áll meg a növekedésben: a 24 órás BTC kereskedési volumenben már megelőzte a hagyományos Binance (spot) tőzsdét. Ráadásul a határidős tőzsdék között már a negyedik helyre kapaszkodott fel volumen tekintetében. Ezen a tőzsdén a BNB-t tartó felhasználóknak kevesebb kereskedési jutalékot számolnak, így megvan a gazdasági ösztönző a BNB felhalmozására.

Tovább a BNB/BTC párra a Binance-en >>

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img