KerTippek a héten

Megosztom

Új kereskedő szobája lett nyilvános és követhető: Pasztáé. Paszta régóta velünk van, sokszor találkozhattál vele a különböző beszélgetős szobákban. Most úgy döntött, hogy nyilvánosan is kipróbálja magát a Kereskedési Tippekben. Alább a rövid bemutatkozása:

Javarészt swing és margin tradeket fogok posztolni. Rólam röviden annyit, hogy 2017 nyarán csöppentem a cryptoba és fel is ültem a szopórollerra amikor beugrottam egy-két scam üzletbe, na meg egy-két jól sikerült ICO-ba is. Utána fordultam a tradelés felé, amit lassan 2018 eleje óta művelek kisebb nagyobb sikerrel.
BITMEXen, FTT-n és HUOBIN vagyok jelenleg aktív. A kucoinon is vannak zsákjaim, amiket cipelek már egy ideje, de mivel futó és működő projektek, nem akarok tőlük megszabadulni.
Alapvető trade stratégiám a price action, vagyis ellenállás és támaszok közötti kereskedés, megfűszerezve a tipikus alakzatokkal.
Ha van egy kis feedbacked, vagy nem vagy teljesen biztos abban, hogy jól érted amit Paszta ír, nyugodtan jelezz neki a Discord-on. Mindannyiunk érdeke, hogy érthető szignálokat adjanak a kereskedők.

 

A másik fontos dolog már inkább a jövőre vonatkozik: a következő héten készülünk egy kissebb bejelentésre, amit egyelőre csak a Discord tagok fognak megkapni a szerveren. Ha érdekel mi lesz az, ne felejts el ránézni a Kripto Akadémia szerverére a jövő héten sem.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel