Napi tippek, hogy sikeresebb kereskedővé válj IV.

spot_img

Ismét jelentkezünk napi tippek rovatunkkal, a cél, hogy praktikus, vagy elméleti, pontosabban pszichológiai tanácsokat adjunk olvasóinknak a kereskedés kapcsán, hármas csomagokban tálalva.

Vezess kereskedési naplót!

Az intenzív technológia-használatnak köszönhetően ma már pofonegyszerű pontos, historikus nyilvántartást, naplót vezetnünk a kereskedési munkánkról, éljünk a lehetőséggel! Vezessünk naplót, ennek segítségével bármikor átláthatjuk az összes múltbéli trade-ünket, számos hasznos információt, tanulságot szűrhetünk le a múlt sikereiből, és különösképp kudarcaiból.

Segítségével önmagunkat is jobban megismerhetjük, tudatosíthatjuk a hibáinkat, csak így van esélyünk azokat elkerülni a kereskedés során.

Napi tippek, hogy sikeresebb kereskedővé válj III.

Pihenj!

A pihenés megspórolása kiégéshez vezet, kulcsfontosságú, hogy a kereskedés során pihenőket is beiktassunk a napjainkba. Egyértelműen ront a hatékonyságunkon, ha sosem pihenünk, hogy pontsan milyen formájú kikapcsolódásra, felfrissülére van szükségünk, az teljességgel egyénfüggő.

Szóba jöhetnek légzéstechnikák, az egyszerű séta, vagy akár intenzív testedzés is.

Napi tippek, hogy sikeresebb kereskedővé válj II.

80-20% a PSZICHOLÓGIA javára!

A sikeres kereskedők mind egyetértenek abban, hogy a siker csupán 20%-ban múlik a stratégián, 80%-ban viszont a pszichológián áll – vagy éppenséggel bukik – az eredményességünk. Tanuljunk önmagunkról, figyeljük meg a viselkedésünket, javítsuk a hibáinkat a tanulás útján megszerzett tudás segítségével.

Emellett értenünk kell a piac egésze mögötti pszichológiát is, hiszen ez a legfontosabb tényező, ami az árfolyamokat mozgatja!

Napi tippek, hogy sikeresebb kereskedővé válj I.

Csatlakozz Discord csatornánkhoz, nézd meg, hogy milyen lehetőségeket látnak mások a piacon!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img