Szülinapi akcióval vár a kétéves CoinCash

Megosztom

Az eredettörténetek általában ugyanúgy kezdődnek. Egy bizarr baleset, aminek a következtében a főhős láthatatlan lesz, megtapad a falon, vagy lézersugarakat kezd lőni a szeméből. Ki tudja hányszor láttuk, vagy hallottuk már ugyanazt a mesét? Szerencsére a CoinCash történetét bemutató blogposztot nem ezekből az unalomig ismert klisékből gyúrták össze, a második születésnapját ünneplő váltó pedig a közös nosztalgiázáson túl egy meglepetéssel is készült azok számára, akik velük együtt ünnepelnék meg ezt a jeles évfordulót.

“Most ünnepeljük második szülinapunkat, aminek alkalmából egy szuper akcióval készültünk neked.” – kezdődik a bejegyzés, amiben sok érdekességet tudhatunk meg arról, hogy a CoinCash csapata hogyan jutott el egy Széll Kálmán téri kávézóban való ötleteléstől addig, hogy mára 8 Bitcoin ATM-et és egy 50 kriptopénz megvásárlását lehetővé tevő online váltót üzemeltessenek.

Akinek van egy kis ideje, annak mindenképpen azt ajánljuk, hogy olvassa végig az oldal blogján közzétett sztorit, amit számos képpel és a csapat tagjaival készített interjúkra mutató linkekkel is kiegészítettek, mi viszont most visszatérnénk arra a szuper akcióra, amiről már a második bekezdésben is szót ejtettünk.

A második szülinapjára a kettes szám bűvöletébe eső CoinCash, a következő két hétre 2%-ra csökkentette a váltón keresztül vásárolt (vagy eladott) kriptopénzek után levont jutalékok mértékét, ami sokkal kedvezőbb ajánlat, mint a többi hazai szolgáltató által kínált, átlagosan 3.5% körüli díjazás.

A mai naptól egészen október 29-ig érvényes akció, a 200 000 Ft-ig (600EUR) terjedő online vásárlásokra (és eladásokra) érvényes, mely során az oldal látogatói egy 50 digitális valutából álló repertoárból választhatják ki a nekik tetsző coinokat és tokeneket.

Ha szeretnétek többet is megtudni a CoinCashről, látogassatok el az oldalukra és olvassátok el az ünnepi blogbejegyzésüket, nézzétek meg a róluk készített adatlapunkat, vagy tekintsétek meg az oldal alapítóival készített videós interjúnkat.

Bár ez a kép egy másik alkalomból készült, a torta miatt stílszerűnek éreztük.

Boldog születésnapot CoinCash!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel