Jack Dorsey: a Twitter sosem csatlakozik a Libra szövetséghez

Megosztom

Aki egy kicsit is tud angolul, az találkozott már a “hell no” kifejezéssel, a magyarul talán “a pokolban sem” szófordulattal megfeleltethető szavak akkor hangzanak el, amikor valaki nagyon nem akar valamit. Márpedig Jack Dorsey, a Twitter, és nem mellesleg a Square vezető tisztségét is ellátó, befolyásos tech guru pontosan ezeket a szavakat használta, amikor arról kérdezte egy újságíró, hogy csatlakozna-e a Libra szövetséghez.

Úgy tűnik nem akar szűnni a Libra háza táján felmerülő probléma-áradat, Mark Zuckerberg kongresszusi meghallgatása sem sikerült kifejezetten jól néhány nappal ezelőtt. A partnerek száma nemhogy nem nő, de kifejezetten csökken, ahogy egyre többen látják úgy – vagy be -, hogy túl nagy az ellenszél, nem érdemes folytatniuk a még el sem kezdődött együttműködést.

A Booking.com is távozik a Libra szövetségből

Mindezek ellenére a Libra még akár óriási siker is lehet, a jelen állás szerint azonban lényegesen több a kihívás, mint a bíztató jel.

Az UTB számolt be arról, hogy az említett újságíró, Alex Weprin kérdésére határozott, nemleges választ adott Dorsey, sőt, azt is hozzátette, hogy:

“A Libra kapcsán semmi szükség kriptopénzre ahhoz, hogy elérjék, amit el akarnak érni.”

 

Weprin összes tweet-je a témában itt látható, további, tanulságos megnyilvánulások is olvashatóak Dorsey-tól. A termékfelelős is távozott nemrég a Libra-tól, a jó eséllyel legfontosabb partnerként számon tartott MasterCard is bemondta nemrég az unalmast, ahogy az online turisztikai foglalások bő negyven százalékát kezelő Booking.com is.

A kongresszus ismét a Libráról kérdezte a Facebook igazgatóját

Libra – halmozódnak a problémák, a termékfelelős is lelépett

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel