ETH, TRX és BTC grafikonok ma

spot_img

ETH/USD

Nyár elejétől rajzolódott egy csökkenő ék alakzat az ETH/USD grafikonon, amiből most úgy tűnik kitörés készül. A csökkenő ék hagyományosan egy bullish, trendfolytató alakzat, ami most az év első felében tartó emelkedést folytatná. Figyeljünk a felső vonal visszatesztjére és újabb emelkedésekre a volumen indikátoron, hogy megerősítést nyerjen a kitörés.

TRX/USD

Justin Sun megint bejelentést tett egy bejelentésről, ezúttal egy számunkra ismeretlen, de állítólag nagy céggel kötött partnerséggel hájpolja a piacot. Mivel általában igen jól megy neki a TRX pumpolása és a piac befolyásolása, a cointól is emelkedést várunk. A napos grafikonon már volt egy kisebb pump, de mivel az RSI már túlvett, egy esésre számítok, a 100 napos mozgóátlag szintéjre (cc 0,017 és 0,0175 köré). A tapasztalatok szerint ezután jöhet majd a bejelentés és az azt kísérő újabb pumpa.

 

— Már csak egy napig vehetsz mindössze 2%-os jutalékkal a nagyobb kriptopénzekből a CoinCash-nél —

BTC/USD

A legnagyobb kriptopénznél egy szép szinmetrikus háromszöget figyel a piac az egy órás grafikonon. Az érintések száma, a volumenek csökkenése és a háromszöget megelőző felszúrás tankönyvi módon történt, ezért a legjobb ha tankönyv szerint megvárjuk, hogy merre tör ki a háromszögből és aztán lépünk pozícióba a kitörés irányával megfelelően.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img