A blokklánc engem úgy segéljen

Megosztom

Nem sokkal Kína elnökének múlt heti blokklánc technológiát támogató beszéde után, egy telefonos alkalmazást tettek közzé a Kínai Kommunista Párt propaganda oldalán. Az Eredendő Szándék névre keresztelt appal, a párt tagjai a blokkláncon rögzíthetik és tehetik megmásíthatatlanná a rendszer iránti elkötelezettségüket igazoló esküjüket.

Az app a kínai Tsinghua Egyetem által kifejlesztett OF blokkláncon fut, aminek hivatalos kriptopénze, az OFCoin több kriptotőzsdén is elérhető. A coin értéke a bejelentést követően mintegy 90%-ot emelkedett, ám mikor megpróbáltunk jobban utánanézni a technikai paramétereinek, a legelemibb információkat sem találtuk meg róla, ezért nem is ajánlanánk senkinek a megvásárlását.

Az OFCoin esetében tapasztalt fokozott érdeklődés azonban nem volt egyedi eset. Az ismertebb kínai hátterű kriptopénzek növekedése mellett, a Bitmex egyik legsikeresebb all-time kereskedője, az Alameda Research által üzemeltetett FTX például egy 8 kínai kriptopénzt magába foglaló sárkány indexet (DRGN-PERP) is elindított.

A kriptovaluták mellett, minden hagyományos tőzsdén kereskedhető és kínai blokklánc fejlesztéssel kapcsolatos tevékenységet végző cég értéke is emelkedőbe fordult. A Nasdaq-on is elérhető Xunlei vállalat papírjai például 107 százalékkal növekedtek, míg a kínai tőzsdén 100-nál is több cég érte el, az egy nap során maximálisan megengedett 10%-os növekedési limitet.

Ha forintért szeretnél kínai kriptopénzeket vásárolni, nézz szét a CoinCash kínálatában.

Te fogadnál úgy valakinek örök hűséget, hogy az a blokkláncon is rögzítésre kerüljön?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...
Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel