Valószínűleg kiszivárgott az összes Bitmex felhasználó email címe

Megosztom

Valaki nagyot hibázott, amikor néhány órával ezelőtt jóváhagyta a Bitmex hírlevelének kiküldését. A titkos másolat (BCC) helyett, csak sima másolatként (CC) feladott értesítőt így a többiek email címeivel együtt olvashatták el a tőzsde felhasználói.

Egy email kötegben 1000 név található, így az adatbázis nem egy darabban, hanem ezer-ezer nevet tartalmazó részletekben szivárgott ki és valószínűleg minden felhasználót érinthetett.

Ha erős jelszót és 2fa azonosítót használtok a Bitmexen, akkor valószínűleg semmilyen közvetlen veszély nem fenyeget benneteket, de érdemes lehet megfontolnotok egy új számla létrehozását. A Bitmexen jelenleg nincsen lehetőség az email címek megváltoztatására. Bevallom hogy nem tudom, hogy ez mindig is így volt-e, vagy csak most, biztonsági okokból kapcsolták-e ki ezt a funkciót.

Ha egy új Bitmex fiók létrehozása mellett döntenétek, akkor a tőzsde 10%-kal kevesebb jutalékot fog levonni tőletek, ha ezen a regisztrációs linken keresztül hozzátok létre az új számlátokat. A regisztrációtokkal az oldalunkat is támogatjátok, amit ezúton is köszönünk nektek.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel