XLM: 25%-ot ment a készletfelezés hírére

spot_img

A mai nap második legjobban teljesítő coinja lett a Stellar Lumens, vagyis az XLM. A coin +25%-os, majd 24 óra alatt egy +16%-os növekedést írt le, miután a Stellar Development Foundation bejelentette, hogy megsemmisíti a teljes XLM készlet felét. Az eseményt részletesebben már a reggel kiveséztük.

https://twitter.com/CoinTrendz/status/1191701709946576896

A kriptósok legfontosabb platformján, a Twitteren is az $XLM tag a $BTC mögé került, mint a második legtöbbet említett kriptopénz.

Dollár ellenében a napos grafikonon az árfolyam elérte az előző, szeptember 19-án leírt csúcsot, 90 centnél viszont nem tudott feljebb menni. A legutolsó gyertyán már egy hosszú kanócot és rövid testet látunk, ami a bizonytalanság jele. Az RSI megtörni látszik a 70-es értéken, az eladók átvehetik a piacot, ami a kisebb időfelbontású grafikonokon már elkezdődött.

Bár a készletmennyiség fele a kukába ment, ténylegesen nem változott meg a coin, egyrészt mert a teljes készlet töredéke van a piacokon, másrészt az altcoinok piaca és jövőképe még mindig nagyon pesszimista. Bár most a 33 napos simított mozgóátlag fölé került az árfolyam, a hosszú távú kilátásokon nem igazán változtat: én esést várok az impulzus kezdetére, $0.70 szintre.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img