AcceptedHere.io: ha érdekel, hogy hol, és mit fogadnak el kriptoföldén

spot_img

Eddig is rutinszerűen használtunk a kriptopénzek elterjedése kapcsán különböző szolgáltatásokat, amik pontosan erről adnak információt, ilyen a CoinMap.org, a szolgáltatás, ami minden hibája ellenére mind a mai napig elő-elő kerül kriptopénzekkel foglalkozó oldalak szerkesztőségeiben.

Most azonban új versenyző indul az érdeklődők kegyeiért, az Accepted Here lényege, hogy kriptopénzekre, és elfogadóhelyekre bontva, tetszés szerint akár “párosítva” láthatjuk, hogy pontosan hol, és pontosan mely kriptopénzeket fogadják el az egyes szolgáltatások.

Sietve hozzá kell tennünk: egyelőre úgy tűnik csak online vállalkozásokról, és szervezetekről van szó, offline boltok még nem sorakoznak az adatbázisban.

23 különböző kriptopénzt sorol fel az oldal, egyetlen kattintással láthatjuk, hogy hol költhetjük el az adott coint, vagy tokent, ez a vízszintes menü, illetve szerepel egy függőleges menü is az oldalon, ebben a vállalkozás kategóriákat, ha úgy tetszik típusokat láthatjuk, ezt a kettőt hozza összefüggésbe az oldal.

Külön érdekesség, hogy a kriptopénzek listájában szerepel egy “ALT” menüpont, az azonban nem derül ki, hogy pontosan mely altcoinokra gondoltak az alkotók. Erre a gombra kattintva viszont ugyanúgy kapunk találatokat, mintha például a Litecoint választottuk volna.

Egy harmadik rendezési szempont is adott, a különböző fizetési szolgáltatókat, ha úgy tetszik fizetési kapukat teinthetjük át, olyan rendszerekről van szó, mint például a jól ismert Bitpay. Nagyjából 20 ilyen rendszer kerül felsorolásra, bármelyiket kiválasztva azonnal láthatjuk, hogy pontosan hol, melyik webes rendszerben került már intergrálásra a fizetési kapu.

Az AcceptedHere koncepciója abszolút helyénvaló, hasznos, sokak által keresett szolgáltatásról lesz szó. Egyelőre még kissé kiforratlan, ráadásul néhol úgy tűnik, hogy nincs is minden kategória teljes egészében fel- és kitöltve. Azonban ha sikerül felépíteniük a rendszerüket, akkor akár be is kerülhetnek a piac standjainak számító, mindenki által jól ismert, és gyakran használt oldalak közé.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img