Növekvő Dapp használat, 4 millió account a Tron-nál

spot_img

Látványosan visszafogta a Tron projekt első embere, Justin Sun a hangos marketinget és a hype-ra épülő felhasználótoborzást az utóbbi hónapokban. Az okot Kínában találjuk, mai napig nem tisztázódott, hogy Sun a tiltás ellenére hagyta-e el az országot 2018-ban. Júliusban mi is írtunk róla, hogy nyilvánosan kért bocsánatot (főleg kínai közösségi felületein) a túlzásba vitt marketing valamint kritikusainak becsmérlése miatt. Ekkor tolták el a Warren Buffett-tel millió dollárokért megvásárolt jótékonysági ebédet is, amelyről azóta sincs semmilyen hír.

Sun tehát visszafogta a korábban megszokott kommunikációt, az utóbbi 4 hónapban a Samsung Keystore-ba történő Tron integrációval kapcsolatban volt egy régi időket idéző tweet áradat, de ezen kívül sikerült tartania magát a vállalásához. A Tron mindezek közben pedig működik, az én személyes várakozásaimmal ellentétben nem tűnt el a süllyesztőben. A TRX jelenleg a kapitalizációs lista 11. helyén található, a hálózat pedig a napokban elérte a 4 millió accountot (felhasználói címet, mely valaha aktív volt), melynek nyilván a töredéke használja folyamatosan a hálózatot, de ez még így is szép szám.

A négymillióval kapcsolatban kicsit utánanéztem a decentralizált appok aktivitásának a Dapp.com-on, és az látható, a Tron épp kettő versenyzővel van jelen az utóbbi 30 nap Top10-ében, a felhasználószámot tekintve:

A DappReview összesítése alapján a múlt héten az összes decentralizált alkalmazás aktivitását tekintve egyébként az EOS végzett az élen, megelőzve mind a Tron-t, mind a pénzügyi alkalmazások miatt óriási fejlődésben lévő Ethereum ökoszisztémát:

A TRX árfolyama az utóbbi hetekben a többi altcoinéhoz hasonlóan alakult. A szeptember végi zuhanásban újra visszaesett a 2018 végi, immár két éves alj szintjére, ahonnan azóta 100% körüli emelkedést produkált. A korábban már említett Samsung Keystore felvétel hozzájárulhatott ehhez az aktitvitáshoz, azonban azt meg kell jegyezni, hogy minden ismertebb kínai projekt hasonló emelkedésen van túl.

TRXUSDT napi grafikon a Binance adatai alapján. Forrás: Tradingview

További emelkedésre a 200 napos mozgóátlag és a lokális csúcs legyőzése után számolhatunk, ebben az esetben a 0.03$ környékén található a következő célár. Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img