Kevesebb látogatója van a tőzsdéknek, mint nyáron, de legalább beindulni látszik a Bakkt

spot_img

A kriptotőzsdék szerte a világon csökkenő látogatószámmal kénytelenek megküzdeni – derül ki a theblock számításaiból. Június óta mindegyik nagyobb kriptotőzsdén esett a látogatószám, ami a kisbefektetők csökkenő érdeklődését jelzi.

A theblock 37 kriptotőzsdét és annak havi forgalmát vizsgálta, ezek alapján június óta összesen nagyjából 37%-ot estek a látogatások.

Szeptemberben az összes kriptotőzsde együtt 103,6 millió látogatást rögzített, amíg júniusban ez a szám 150 millió volt.

A toplista tetején a Coinbase szerepel, amit április és szeptember között összesen 157 milliószor látogattak meg. Második a Binance, amit 148 milliószor töltöttek le. Az érdeklődéssel egyetemben ezen tőzsdék volumene is csökkent.

Az intézményes- és nagybefektetőket kiszolgáló Bakkt viszont pozitív hírekkel tudott szolgálni. Pénteken 15,3 millió dolláros volument jegyeztek, amivel napi rekordot állított be – az előző csúcs október végén volt 10,25 millió dollárral.

A satnya start után a volumen szépen növekedik, ahogy a lenti grafikon is mutatja. Az elmúlt 35 napban az átlagos napi volumen 3,05 millió dollárnak felelt meg, vagyis 343,2 BTC-nek. Ez még messze elmarad a CME BTC Futures-től, ami egész évben naponta több mint 4 millió dolláros volument tudott termelni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img