Kereskedési Tippek a héten

spot_img

Új kereskedőnknek, Pasztának letelt az első hónapja. Eléggé odatette magát, nagyon aktív volt a cseten is és rengeteg hasznos infóval válaszolt a kérdésekre. Paszta és a többi kereskedőnk októberi eredményeit a jövő héten publikáljuk.

Egy új kereskedővel is bővült a VIP szekció, Tracyer-el, aki főleg a BitMEX-en tolja az ipart. A VIP cseten vele is beszélgethettél a piac aktuális helyzetéről és egy-egy lehetőség kiaknázásáról.

Tegnap este Balage egy streamet tartott, amiben pár altcoinra nézett rá. Ezen a linken találod a Twitch csatornáját, itt szokott élőzni. Ezek az élő adások másnap felkerülnek a YouTube csatornánkra is. Ha mindig időben akarsz értesülni a stream indulásáról, csak figyeld a Discord szerverünk értesítéseit, Balage megjelöli a VIP-ket.

Keny egy felfutó tőzsdén, a BitSeven-en kísérletezett mostanában. Arról is beszélgettünk, hogy mi a különbség a BitMEX és a BitSeven között:

 

A BitSeven-en a jutalék kevesebb az alt tradekre, XBT-re ugyanaz mint a BitMEX-en. Nincs stoploss, így nem vadásznak a stoppokra mint a bitmexen. Nem .047%-nál likvidálnak, hanem 0.7-nál, ami egy Martingale stratégiával kivdhető. Egyszerübb a kezelőfelület és instant a beutalás, ami pár másodperc alatt meg is érkezik és fel is használható, igy nem kell a tőzsdén tárolnod a pénzed. Csináltam egy videót róla, nézd meg ha van időd:

A múltkor a VIP tagoknak már beharangoztuk az új fejlesztésünket, amit még mindig tesztelünk és csiszolunk: most már a kereskedőket is bevontuk, de relatíve még mindig egy szűk körben folyik a tesztelés. Amint ezzel a fázissal készek vagyunk, megnyitjuk a tesztet a nagyobb közönség felé is. Friss hírekért figyeld a Discord szerverünket.

Ha szeretnél Magyarország legnagyobb kriptós és kereskedő közösségéhez csatlakozni, gyere fel a Discord szerverünkre. Rengeteg ingyenes szoba áll a rendelkezésedre, ahol beszélgethetsz a piacról. A VIP tagságra való előfizetést követően eléred majd a kereskedők csatornái – ide posztolják a kereskedési szignálokat amiket követhetsz.

Tovább az előfizetéshez >>>

Mit kapsz, ha előfizetsz?

Amint csatlakoztál a Discord szerverünkre és előfizettél, láthatóvá válnak a kereskedők szobái. Jelenleg hat kereskedővel dolgozunk. Ők rendszeresen posztolnak kereskedési szignálokat, ami így néz ki:

Kereskedőink leírják:

  • milyen kereskedési páron lépj pozícióba, pl. LINK/BTC
  • milyen árfolyamon lépj be / vásárolj
  • milyen árra tedd a take profit szintet
  • milyen árra állítsd a stop losst 

A szignál után egy tőzsdén megnyithatod a pozíciót saját tőkéddel – ill. annak egy részével. Leggyakrabban a Binance-en fogod megtalálni a megfelelő párt, kereskedőink is túlnyomó többségben ott kereskednek. Gyakran előfordul BitMEX is.

Ez a link a termékoldalra visz, ahol kiválaszthatod, hogy mennyi időre szeretnél előfizetni. A sztenderd előfizetés 19.99 EUR / hónap, de fél éves előfizetés esetén már több mint egy teljes hónapot megtakaríthatsz. Kripto Akadémia regisztráció szükséges.

Fizetni bankkártyával és PayPal-al is tudsz. Természetesen bitcoint is elfogadunk.

Ha a kártyás-PayPal-os előfizetést választod, nincs más dolgod, mint megadni nekünk a Discord felhasználónevedet, akár mailben elküldve, akár a megrendelőlap kitöltésénél. Ha bitcoinnal fizetsz, szintén elkérjük a Discord felhasználónevedet és el kell küldened e-mailben a tárcád címét is, ahonnan küldted a bitcoint. A megrendelés és fizetés után a maileket ide várjuk: info@kriptoakademia.com.

Tovább az előfizetéshez >>>

Előfizetés után menj fel a Kripto Akadémia Discord szerverére, munkaidőben általában pár órán belül megkapod a VIP státuszt, amivel elérhetővé válnak a kereskedők szobái.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img