Egy plaftorm, amin szó szerint játszva kereshetsz BTC-t

spot_img

A mai harmincas korosztály a kilencvenes évek erősen pixeles játékain nőtt fel, a legtöbbünknek örök emlék egy-egy olyan élmény, mint például a Day of the Tentacle, vagy a Full Throttle. Pontosan ezt a világot idézi egy új platform, szimulátorról van szó, méghozzá a bányászok cipőjébe léphetünk a Rollercoin segítségével.

Már első ránézésre is látszik, hogy az alkotók jó sok munkát tettek abba, hogy összeálljon a szolgáltatás, igényes, és alaposan kimunkált az egész. A belső logika egyszerű, különböző “mini” játékokkal kell játszanunk, az elért eredményekért pontokat kapunk, ezeket pedig arra használhatjuk fel, hogy bányagépeket, pontosabban bányászati erőforrást, hashrátát vegyünk, a bányászott BTC-t valóban megkapjuk.

A különböző bányászati eszközök, bányagépek, és polcok természetesen a játékokkal szerzett pontok nélkül is megvásárolhatóak, mindegyiknek látjuk a sat-ban kifejezett árát, ha ezzel a gyorsabb metódussal szeretnénk haladni, akkor tranzaktálnunk kell némi BTC-t a felületre.

Ezen a felületen vehetünk bányagépeket.

A platform neve Rollercoin, nemrég indult, a feliratkozás gyors, és egyszerű, a névválasztás után akár még az avatarunkat is csinosítgathatjuk, legalábbis személyre szabhatjuk.

Egy haladó bányász büszkén tekint farmjára.

Hogy mindez miért éri meg az alkotóknak? Rendelkezik a platform egy saját kriptopénzzel, ez a Rollercoin, amit más kriptopénzek ellenében vehetünk meg szintén a játék keretében, a tervek szerint ezt szeretnék felfuttatni. A rollercoin belső elszámolási egység lesz hosszútávon, a szimulált világ saját piacterének fizetőeszköze.

Emellett a játékok hangulata, és az “ingyen”, pontosabban játék “ellenében” szerzett satoshik bizonyára sokakat fognak vonzani, ez hirdetési, és egyéb bevételtermelési lehetőségeket teremthet meg.

Valódi szimulációról van szó, számítsunk arra, hogy gondolnunk kell a villanyszámlára, és egyéb költségekre is, ezeket mind a bányászatból megtermelt bevételeinkből kell fedeznünk. Tudnunk kell gazdálkodni, ennek megfelelően egy picit a stratégiai játékok világát, legalábbis logikáját is megidézi a Rollercoin.

Remekül néz ki, hangulatos, jó vele játszani, mi jó szívvel ajánljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img