Piaci helyzetjelentés szerdára

spot_img

Eléggé medvés volt az utóbbi fél hónapban a bitcoin. Jelenleg a 100 napos simított mozgóátlag felett kereskednek vele egy kicsivel. Szeptemberben esett be az SMA 100 vonala alá, majd a kínai hírek hatására (?) hirtelen 7400-ról 10300-ra ugrott fel, majd újra lejtmenetbe kapcsolt, amit a zöld trendvonal jelöl a grafikonon.

A jelenlegi SMA 100 feletti szinthez nagyon közel, 8600-on van egy támaszunk is. A piac bizonytalan, ésszerűbb lesz megvárni a mai vagy a holnapi napos gyertya zárását, hogy az kijelöljön egy irányt. Lefelé menetre nagyobb esélyt látok, ebben az esetben 8200-8300 dolláros támaszra eshet vissza a BTC.

A BTC lassú esésével párhuzamosan éledeznek az altok is. A Discord szerverünkön is megindultak az altcoin szignálok, balage ma a KMD, BLZ, NKN és BLZ altoknál készül belépésre, vagy már lépett pozícióba. A Bitcoin dominanciája jelenleg 68%-os és rövidtávon inkább esésre áll.

Az ismertebb altok közül az elmúlt napon a KMD ment a legnagyobbat 19,7%-al. A NEO-nak azóta megy jól, amióta Kínából elkezdtek áramlani a pozitív hírek. A „kínai ethereum”-nak is nevezett alt most 11%-ot adott értékéhez dollár ellenében. Érdemes említeni az ONT nyereségét 7,3%-al, végül a BNB és a LINK is hozhatott 6%-ot azoknak, akik ügyesen használták ki az emelkedéseket.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img