Blokklánc oktatást szervez a Zilliqa az Oxfordi Egyetemmel

spot_img

Gyakori, hogy egy-egy blokklánc kötődésű cég, vagy szervezet oktatási tevékenységbe kezd, az azonban ritka, egy olyan neves intézménnyel sikerüljön együttműködést kialakítani oktatási céllal, mint az Oxfordi Egyetem. Pontosan ezt érte most el a Zilliqa, Blockchain A-Z néven fut majd a program, workshopokról van szó.

Az egyik együttműködő partner az Oxford Women In Computer Science nevezetű szervezet, a workshopokban részt vehet a egyetem minden egyes diákja.

A cél alapozó tudást adni minden érdeklődőnek, de a praktikus, gyakorlati tudásra is hangsúlyt fektetnek, mindemellett egy “betekintés” az ipar működésébe is része az oktatásnak. Azoknak, akiket magával ragad a terület, még egy ötmillió dollár értékű pályázatot is hirdetnek, ehhez újszerű megoldásokkal, és use-case-ekkel kell előállniuk a fiataloknak.

Illeszkedik a pályázat a Zilliqa alapmodelljébe, hiszen egy platformnak szánt blokkláncrendszerről van szó, amin bárki megvalósíthatja ötleteit, amik – remélhetőleg – valamilyen valós problémára nyújtanak praktikus megoldást. Komoly csapat, és komoly közösség áll a Zilliqa mögött, a Telegram csatornájuknak például 21 000 tagja van.

Kérdés, hogy az oxfordi együttműködés hatással lehet-e az árfolyamra, a jelenlegi piacon jó eséllyel azt kell mondanunk, hogy ennek a hírnek nem lesz – komoly – hatása, hiszen ennél jóval jelentőségteljesebb újdonságok, partneri együttműködések sem hatnak manapság az egyes projektek árfolyamaira.

Ennek ellenére a Zilliqa egy minőségi projekt, ha ilyen, és ehhez hasonló együttműködéseket sikerül kialakítaniuk, akkor hosszútávon jó befektetést jelenthet.

A Zilliqa árfolyama
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img