Leáll a legismertebb faucet listázó oldal, utald ki a pénzed

Megosztom

A FaucetHub portál ma jelentette be, hogy gyakorlatilag végez a faucet tevékenységével.

A FaucetHub-ot apró mennyiségű kriptopénz, (összesen 12 fajta) ingyenes kiosztására használták. Ezen kívül más faucet oldalakat is listázott, összegzett és értékelt, ahonnan még több kriptopénzt tudtál összeszedni. Az oldalon lehetőség volt még váltásra, webes bányászásra és megkeresett kriptóink elköltésére pár kocka- és szerencsejáték segítségével.

December 12-én ezek a szolgáltatások megszűnnek, vagy teljesen átalakulnak. Ha maradt a platformon pénzd, ne felejtsd el kiutalni azokat saját tárcádra. Az altcoin támogatás teljesen megszűnik, bitcoint továbbra is tudsz majd tárolni ott, de a biztonság kedvéért érdemes lesz kiutalni amíg csitulnak a kedélyek. Ezután a dátum után törlik az egyenlegeket, többet nem férsz hozzá a begyűjtött altcoinokhoz.

A FaucetHub 2016 decembere óta működött sikeresen és megbízhatóan, ez a három év pedig a kriptopénzek piacán elég hosszú idő. A mostani átalakulást – ahogy ők nevezik, szabályozási aggályok indokolták. A törvény arra kötelezné a tulajdonost, hogy fizetésfeldolgozóként (payment processor) regisztrálja a cégét. A tulajdonos ebbe nem ment bele, mivel nem szeretné saját- és felhasználói adatait kiszolgáltatni a hatóságoknak.

A határidő után a FaucetHub.io teljesen átalakul, leáll a bányászás, a szerencsejáték, a faucet, a váltó és a tárca funkció is. Megszüntetik a faucet oldalak listázását és a premium tagságot is. Egy teljes rebrandinget terveznek, amiből csak a bitcoin kezelését tartják majd meg. Hogy pontosan mi lesz a projekt elképzelése és célja, hogyan fog tovább működni, azt egyelőre homály fedi.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel