Kétéves mélyponton a Bitcoin Twitter említettsége

spot_img

A News BTC fedezte fel a skewAnalytics tweet-jét, melyben a Bitcoin “említettségét”, vagyis a kulcsszó előfordulását mutatják be a kriptopénzek világában népszerű közösségi média platformon, mint kiderült, idén a 2017-es szintre estünk vissza. Az ábra alaposnak hat, hiszen az idén áprilisban tapasztalt “bull run” is megjelenik, legalábbis látunk egy emelkedést ugyanabban az időszakban, amikor a hosszú ideje várt árfolyamemelkedés elindult.

Ahogy arra a News BTC is rámutat, könnyen lehet, hogy ez egy medve trend előjele, vagy már maga a trend, hiszen 8000 dollárnál járunk, a bányászok -vitatott- kapitulációja és egyéb tényezők akár még alacsonyabb szintekre is lökhetik az árfolyamot.

Úton a bitcoinbányászok önköltsége felé?

Az mindenesetre biztos, hogy a Twitternek komoly jelentősége van a kriptopénzek piacán, meghatározó, általános információforrásról, és a piac egészének “lenyomatáról” van szó.

Azt sem jelenthetjük ki, hogy a bitcoin jelenléte megszűnt volna a rövid posztokra szakosodott portálon, a markáns visszaesés a 2017-es bull run-hoz képest viszont megkérdőjelezhetetlen, ám ez a piac minden egyes vonatkozására egyaránt igaz.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img