Kriptopénz árfolyamok a Yahoo Finance felületén

spot_img

Sajtóközleményben jelentette be együttműködését a népszerű pénzügyi portál és a Coinmarketcap. A kriptós körökben mindenki által ismert árfolyamfigyelő-és elemző oldal jóvoltából immár dedikált oldalon érhető el 118 kripto-fiat pár árfolyama, forgalma és éves teljesítménye.

Újabb fontos mainstream megjelenési felület ez, mely lehetőséget ad a területtel kacsintgató érdeklődők számára, hogy tájékozódhatnak a piac és az egyes projektek aktuális állapotáról. A Cryptocurrencies panel a főoldal jobb oldalán érhető el:

A megszokott adatokon kívül találunk egy kapitalizációs “hőtérképet” is, melyen most például a napok óta tartó piaci vérengzés nyomai láthatók.

A yahoo.com az USA 5. leglátogatottabb oldala, a pénzügyi-befektetési aloldal pedig az egyik legfontosabb ilyen portál a világon, hiszen az árfolyamadatok mellett millió linkelt anyagot, elemzést, interjút találunk a felületen. Az itteni állandó megjelenés fontos lépés a kriptopénzek új eszközosztályként történtő elfogadása felé.

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img