10 KCS-t nyerhet az, akinek hálával tartozol

spot_img

Az USA-ban jól ismert hálaadás ünnepe a mezőgazdaságból, mint a megélhetés, és az életben maradás legfontosabb eleméből származik, az őszi betakarítások után adnak hálát az emberek Istennek a hagyomány szerint. Az első telepesek az 1600-as évek első évtizedeiben mostoha körülmények között találták magukat, sokan még az első telet sem élték túl, egy őslakos indián törzs, a Wampanoag tagjai segítették őket az életben maradásban.

A Mayflower névre keresztelt hajó fedélzetén tartották az első hálaadást, melyre az indiánokat is meghívták.

Később az USA első elnöke, George Washington tette hivatalos ünneppé, melyet azóta is megtartanak az amerikai családok. Az észak-amerikai ország kultúrájának fontos része, az üzleti élet, pontosabban a marketing osztályok sem feledkezhetnek meg róla, nem kivétel egy kriptopénztőzsde sem.

Hálaadás napi akciót hirdetett a Kucoin, követnünk kell őket a Twitteren, meg kell osztanunk (retweet) az alábbi posztot úgy, hogy megjelelölünk egy barátot. De nem akárkit kell választanunk, hanem egy olyan barátot, akinek valamiért hálásak vagyunk. November 28-án, hálaadás napján kisorsolnak 10 nyertest, mindegyikük, és mindegyikük megjelölt barátja 10-10 KCS-t nyer, a Kurcoin saját kriptopénzéről van szó.

A Kucoin Shares (KCS) sarokszámai a következőek:

  • Pillanatnyi érték: 0,960871 USD
  • Tőkeérték: 79,140,776 USD
  • Forgalomban lévő mennyiség: 82,363,551
  • Teljes készlet: 172,363,551
A Kucoin árfolyama 2019 augusztus 25. és november 26. között.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img