SOS Gyermekfalvak: adományozz bitcoint vagy ethert, és segíts 400 gyereknek

spot_img

Az SOS Gyermekfalvak 1986 óta támogat és biztosít ellátást olyan gyermekek számára, akik árvaság, bántalmazás, szüleik hanyagsága, vagy szegénység miatt maradtak szerető család nélkül. A kicsik felnevelése és az őket ért traumák kezelése jól képzett nevelőszülőket és szakembereket igényel, akiknek a munkáját a non-profit szervezet eddig különböző pályázati pénzekből, magánemberek és cégek adományaiból, valamint 1%-os adófelajánlásokból tudta támogatni.

Ezeket egészítheti most ki az az új adományozási lehetőség, aminek a segítségével már a bitcoinnal és etherereummal rendelkezők is hozzájárulhatnak az alapítvány működéséhez.

Az SOS Gyermekfalvak és a Coincash együttműködésének köszönhetően, 400 gyermek nevelőszülőknél való elhelyezéséhez és felneveléséhez, és további 200 nehéz helyzetben lévő család támogatásához járulhat hozzá az, aki felkeresi az erre célra létrehozott aloldalt. Az itt feltüntetett címekre beérkező kriptopénzeket a Coincash jutalékok felszámolása nélkül váltja át forintra a segélyszervezet részére.

További részletekért kérjük látogassátok meg az SOS Gyermekfalvak oldalát, és osszátok meg a hírt azokkal, akikről úgy gondoljátok, hogy támogatnák a kezdeményezést.

Ha anyagi lehetőségeid megengedik, kérjük támogasd a szervezet munkáját!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img