3000 dollárnyi TROY tokent oszt szét a Binance

spot_img

Ismét nyereményjátékot hirdetett a Binance, ezúttal Troy tokenekhez juthatnak hozzá a szerencsés nyertesek. A friss, mai blogbejegyzésük szerint 15 felhasználó kap egyenként 200 dollár értékű Troy tokent, semmi másra nincs szükségünk, csupán egy Binance, és egy Twitter regisztrációra.

December harmadika és negyedike között, éjféltől éjfélig él a játék, a következőket kell tennünk:

  • Követnünk kell a Binance és a Troy Twitter csatornáját,
  • tweetelnünk kell a hétszámjegyű “lottószámunkat”, amihez a Binance Launchpad-en juthatunk hozzá,
  • fontos hozzátennünk ezt a hashtaget: #TROYLottery.

Egy példa tweet: “Kívánjatok szerencsét a @TroyTrade token sale során, a @Binance-en, 1234567, #TROYLottery.

A Troy token sale bejelentésének részletei itt láthatóak a Binance korábbi bejegyzésében. A játék részletei kapcsán fontos, hogy egy Binance regisztrációval csak egysetlen egy nyereményre vagyunk jogosultak, 15 nyertes kerül kiválasztásra, a nyerteseknek be kell tudniuk mutatni az email címet, amit a regisztráció során használtak, 40 000 TROY jelenti a kétszáz dollárnyi nyereményt.

Fontos, hogy a személyazonosságunkat is ellenőrzik a regisztráció során. A Troy nem mellesleg egy globális brókerként funkcionáló platform, mely kifejezetten kriptopénzekre fókuszál, intézményi ügyfeleknek, és profi kereskedőknek kínálják szolgáltatásaikat, spot, és margin traderől, derivatívákról, megőrzésről, hitelezésről, staking-ről van szó.

A Binance új projektekkel foglalkozó szekciójában itt látható a bemutatkozójuk, 0,005 USD áron volt kapható a kibocsátás során, a teljes készlete tízmilliárd token, a forgalomban lévő mennyisége pedig 1 290 000 000.

Ha szeretnél többet tudni a kriptopénz kereskedés világáról, vagy akár az alapokkal kívánsz megismerkedni, iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli email-leckesorozatunkra, néhány naponta kapsz egy rövid, könnyen olvasható és emészthető tananyagot, amit szakértőink állítottak össze.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img