Egyszerre három fontos mozgóátlag közelében jár a BTC. Jön a bikapiac?

spot_img

A bitcoin grafikonján az 50 és a 100 hetes mozgóátlagok már szinte érintik egymást, hamarosan egy bullish keresztezés mehet végbe. Az előző piaci ciklusban ez a cross – amikor az 50 hetes mozgóátlag alulról keresztezte a 100 hetes vonalát, egy új bikapiac elndítója is volt. A ciklus 2016 év elején kezdődött és 2019 év első hónapjában ért véget. Azóta újra alá ment, most pedig egy új keresztezésre készül.

Minderre dave the wave kereskedő hívta fel a figyelmünket Twitteren.

 

A grafikonokon az is látható, hogy egyszerre három nagyon fontos szint közelében van a BTC árfolyama, ezek pedig a 50, a 100 és a 200 hetes mozgóátlagok.

Ezzel együtt a 200 hetes mozgóátlag most a 6150$-on áll és nincs kizárva, hogy az árfolyam először tesztelni fogja ezt a szintet. Érdemes tudni, hogy a BTC-t még sosem kereskedték a 200 hetes mozgóátlag alatt. Még 2015-ben ezen a vonalon pattant meg a kétszer is (sárga nyíllal) az árfolyam, majd ezt követte egy évvel később a cross és a bikapiac.

2018 decemberében és 2019 januárjában is kétszer tesztelte a 200 hetes támaszt az árfolyam, ami végig kitartott. Ezt egy 14000-re való felívelés követte. A kérdés, hogy megkérdezett-e a következő bullish cross?

/beincrypto/

Gyere fel a Discord szerverünkre, ahol a kereskedőinkkel együtt figyeljük és kibeszéljük a piac minden fontos mozgását!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img