A Bittrex készleteinek harmadát kiutalták a tőzsdéről

Megosztom

Egyetlen bálna tegnap kiutalt 313 millió dollár értékű bitcoint egy Bitrex tőzsdéhez tartozó címről. Az infót a Whale Alert Twitter account rögzítette, ami a legnagyobb pénzmozgásokat figyeli a nagyobb kriptopénzek hálózatán.

https://twitter.com/whale_alert/status/1202154576226537474

Nem ez volt az egyetlen gyanús mozgatás a Bittrex-ről aznap: még 17 esetben mozgatták meg ezeket a bitcoinokat. A célszámlák új, ismeretlen és használatlan tárcák voltak. A mozgatások végére a 3KfU1nsXGnE87esVSHKQmYJRPVjjGt57nG címen landolt az addigra 55.000 darabra és 415 millió dollárra hízott BTC. A BeinCrypto szerint ezzel a teljes Bittrex tőzsde készleteinek egyharmadát utalták ki a tőzsdéről. A kiutalás tényében sem lehetünk teljesen biztosak, hiszen az új tárcák teljesen ismeretlen és nem köthetőek egyetlen emberhez vagy tőzsdéhez sem, ezért a belső mozgatás lehetősége is fennáll.

Érdekel, hogyan követhető vissza egy Bitcoin tranzakció? Ha szeretnél többet megtudni a technológia működéséről, nézz rá a KriptoSuli online anyagainkra!

A Bittrex a Twitteres megkereresésekre reagálva azt mondta, hogy a pénzmozgás nem támadás vagy lopás miatt történt, de az okokat egyáltalán nem részletezte. A feltörés mellett még többen egy nagy árfolyamugrást vizionáltak, mivel általában a nagy pénzmozgások után szokott eljönni egy-egy fel- vagy leugrás.

A Bittrex egyébként egy tervszerinti karbantartást is tart ma este 8 és 9 óra között. Ezalatt a kereskedés elérhetetlen lesz, de az order bookba került ajánlatok élők maradnak, beleértve a részlegesen teljesült ajánlatokat is. A Bittrex API-k is elérhetetlenek lesznek.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel