Hány trade-et bonyolítanak le a kriptotőzsdéken?

spot_img

A Shrimpy fejlesztői aloldala több tőzsde adataihoz is hozzáférést biztosít. A nyilvános statisztikák között böngészve érdekes dolgokra bukkanhatunk, például megtudhatjuk, hogy az egyes váltók felhasználói hány ügyletet (vásárlást + eladást) bonyolítottak le az elmúlt egy év során.

Bár a nyugati traderek körében talán kevésbé ismertek, de a főleg kínai kereskedőkre építő Huobi Global és OKEx, a feladott trade-ek számát tekintve messze felülmúlják a Binance-et.

A bitcoin emelkedése miatt, például az elmúlt év legerősebb hónapjának számító májusban a Huobin több, mint másfélszer annyi ügyletet hajtottak végre (217 milliót), mint CZ-ék oldalán (125 millió). Hogy ebből mennyi lehet a valós forgalom és mennyi a statisztikákat torzító wash trading, az persze más kérdés.

Csúcsforgalom a senki földjén

Discord csoportunk egyik kereskedője, Balage időről-időre megfordul a Huobin, kereskedési lehetőségek után kutatva. Ha kérdéseitek lennének az oldallal kapcsolatban, elérhetitek őt a nyilvános chat-ünkön és VIP csoportunkban is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img