Binance Futures már iPhone-on is

spot_img

A népszerű kriptopénztőzsde, a Binance friss bejelentése szerint immár az iOS környezetben is elérhető a Futures néven ismert kereskedési szolgáltatásuk. A futures sem a kriptopénz piac innovációja, klasszikus kereskedési metódusról van szó, lényege, hogy egy eszköz / részvény / kriptopénz jövőbéli megvásárlásáról állapodnak meg a felek, rögzített áron, természetesen a jövőben megjelenő, tényleges áron van a hangsúly, jól, vagy akár rosszul is járhat egyik, vagy másik fél a megállapodással.

Az mindenesetre biztos, hogy az iOS 2.4.0 verziójára is elérhető már a Binance friss applikációja, méghozzá egészen pontosan itt. Ez nem jelenti azt, hogy az Android felhasználókról megfeledkezne CZ platformja, nekik is megvan a maguk applikációja, ez itt érthető el, pontosabban tölthető le.

Ha szeretnél többet tudni a kriptopénz kereskedés világáról, használd az ingyenes KriptoSuli email leckesorozatot, néhány naponta küldünk egy rövid, könnyen emészthető, és áttekinthető tananyagot, melynek segítségével tiszta képet kaphatsz a kriptopénzek, a piac, és a kereskedés működéséről, apró fogásairól!

Ha pedig a kereskedést már most el szeretnéd kezdeni, mi a Binance használatát javasoljuk, könnyen használható, stabilan, és megbízhatóan működő rendszerről van szó. Ha a megvett, vagy kereskedéssel nyert kriptopénzeidet biztonságban szeretnéd tárolni, érdemes egy úgynevezett cold storage, vagyis “hideg” tárolási módot találnod, erre a legjobb megoldás egy hardveres tárca használata, ilyen például a Ledger, vagy a Trezor.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img