Sikeresen zárult a teszt, még több horvát postafiókban vezetik be a kriptopénz vásárlás lehetőségét

spot_img

Júliusban a Horvát Posta három fiókjában vezették be teszt jelleggel a kriptopénz vásárlás lehetőségét. Az állami vállalat szerdán számolt be az ennek során szerzett tapasztalatairól, amit alapvetően pozitívra értékeltek és program kiterjesztése mellett döntöttek. A szolgáltatást ennek köszönhetően már 55 postafiókban vehetik igénybe az érdeklődők.

“December 11-től kezdve minden ügyfelünk, aki igénybe veszi a pénzváltó szolgáltatásunkat, néhány egyszerű lépéssel válthatja át kunáját kriptopénzekre. A jövőben további postákon is be fogjuk vezetni a rendszert, hogy fiókjaink lehessenek az ország kriptopénz tranzakciós központjai “

A vásárlók a postákon befizetett pénzükért cserébe, egy QR-kóddal ellátott nyugtát kapnak, aminek beolvasásával saját tárcájukba utalhatják át a támogatott kriptovalutákat (BTC, ETH, XRP, XLM, EOS).

Ha még csak most ismerkedsz a kriptopénzekkel, csatlakozz Discord csatornánkhoz, vagy iratkozz fel ingyenes tanfolyamunkra.

Nemrégiben az osztrák posta is egy hasonló rendszert vezettek be. A sógorok 400 postán és 1350 partnerboltban vásárolhatnak olyan feltöltőkártyákat, amelyeket egy online felületen keresztül válthatnak be kriptopénzekre.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img