Kereskedési Tippek: Cointhunter és Paszta novemberi eredményei

spot_img

Új kereskedő csatlakozott két hónappal ezelőtt a Kereskedési Tippek szolgáltatásunkhoz: Paszta már régi tag volt a Discord szerveren és októberben vágott bele a szignálok posztolásába.

Az első hónapot -4,9% -al zárta, aztán novemberben szépen visszajött és a két hónapot összesen már +4,64%-os profittal tudta zárni.

Paszta szobájához te is hozzáférhetsz ha előfizetsz a Kereskedési  Tippekre. Ekkor kapsz egy VIP rangot a Discord szerverünkön, majd látni fogod Paszta és a többi kereskedő szobáját is.

Cointhuntert már nem kell bemutatni: ha VIP vagy, lépten-nyomom belefuthattál a piaci elemzéseibe, a szignáljaiba, de még kereskedéssel kapcsolatos videókat is szokott gyártani.

Cointhunternek novemberben csak 9 darab trade-re volt szüksége ahhoz, hogy +12,3% -os profitot tudjon elérni, vagyis ha őt követted az elmúlt hónapban, nem csak, hogy nem kellett túl sok időt rászánnod ,de még nyereségesen is zártál.

Cointhunter eddigi eredményei:

május: +14,11%

június: +2,80%

július: +2%

augusztus: –

szeptember: +17%

október: -4%

november: +12,3%

A Discord szerverünkre érdemes felnézned, ha már rég voltál: nyílt két új szoba, ami hamar megtelt beszélgetésekkel: a #staking szobában tudsz a stakelésről, masternodeingról beszélgetni. A #bot-trading szobában pedig az automatizált, bot alapú kereskedésről beszélgetünk.

A múlt héten a VIP tagok kaptak egy kis meglepetést: az új, készülő termékünkbe nyertek bepillantást.

Fizess elő a Kereskedési Tippekre és legyél nyereséges a kereskedőink segítségével!

Balage novemberi eredményeiért nézd meg ezt a cikket:

38% profitról maradtál le, ha nem követted kereskedőnket

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img