Karácsonykor kriptopénzzel is gondoskodhatsz a rászorulókról

spot_img

A népszerű kriptopénztőzsde, a Binance karácsony alkalmából is gondol a nélkülözőkre, a Binance Charity külön programokat hirdet december második felében. A közösségi finanszírozással működő platform eddig 3,2 millió dollárnyi bitcoint kalapozott össze, igazán szép teljesítmény egy ennyire fiatal platformtól. Ahogy az aktuális blogposztjuk is írja: lehet, hogy éppen a családunk társaságában élvezzük az ünnepet, vagy utazunk, Ugandában viszont több százezer gyerek nem vágyik semmi másra, csak egy tál ételre.

A legtöbben otthagyják az iskolát, mert egyszerűen túl éhesek ahhoz, hogy tanuljanak, márpedig a tanulás lenne az egyetlen út, ami kivezethetné őket a nyomorból.

Eddig több mint 5000 gyereknek sikerült ebédet biztosítani, azonban hosszú még az út, mire minden problémát megoldhatna a Binance jótékonysági platformja. Az aktuális gyűjtéshez itt lehet hozzájárulni, már csupán harminc cent is segít, hiszen ennyibe kerül egy ebéd, hat dollárból, és hatvan centből pedig egy egész hónapig ehet egy gyermek.

A következő kriptopénzekkel adakozhatunk:

  • BTC
  • BNB
  • ETH

Sőt, a Binance nyereményjátékkal is ösztönöz a jótékonyságra, 10 Binance logós, kapucnis pulóvert sorsolnak ki azok között, akik legalább 1 BNB-t adakoznak, a december 24-ig legtöbbet adakozó hozzájáruló pedig kap egy csomagot, amiben a következő, Binance logós termékek várják gazdájukt:

  • Binance póló
  • Binance kapucnis pulóver
  • Binance sapka, és zokni
  • Egy személyes köszönőlevél a Binance Charity vezetőjétől

Fontos, hogy az adakozás során megadjuk az email címünket, csak ezen keresztül léphetnek velünk kapcsolatba a szervezők. Mindenkinek adakozásban gazdag, boldog karácsonyt kívánunk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img